Menu

Haussa paras "hippiripsari"

Kemikaalicocktailin kosmetiikkatestit ovat vain minun näkemyksiäni siitä, onko tuote minulle sopiva vai ei. On ollut hienoa saada paljon palautetta kommenttiosioihin siitä, mitä mieltä te olette samasta tuotteesta ja usein olette suositelleet testattavakseni jotakin verrokkia, jos tuote ei ole minua miellyttänyt.

Nyt vihdoinkin ollaan siinä pisteessä, että voin alkaa aktivoida teitä testaajiksi! Uuden Mustan ensimmäinen kosmetiikkatesti on alkamassa ja me etsimme nyt viittä testaajaa luonnonkosmetiikabrändien, volume ripsareiden testaajiksi. Testissä kuvan Dr. Hauschka, Coleur Caramel, Sante ja Lavera.

Jos siis haluat olla mukana kertomassa mielipiteesi, käy ilmoittautumassa testiehdokkaaksi täällä.

Tiedoksi, että kukin osallistuja joutuu täyttämään kunkin brändin kohdalla seikkaperäisen kysymyskaavakkeen ja kirjaamaan käyttäjäkokemuksiaan muistiin, sillä tuotteet ja ominaisuudet tullaan pisteyttämään. Jos siis vaan haluaa helpolla ilmaisia ripsivärejä, ei kande vaivautua. Testi vaatii oikeasti sitä, että on valmis analysoimaan tuotteita.

Niin jännää! Kuten tiedätte, en itse ole löytänyt luonnonkosmetiikasta korvaajaa Max Factoilleni, joten odotan innolla testiraadin tuloksia.