Menu

Asioita

Eilinen oli taas näitä harvianaisia neljän postauksen päiviä. Yritän oikeasti vastaisuudessa vähän rajoittaa, että pysytte perässä. Pyydän myös anteeksi sitä, että blogini puhuu yhtenään Uusi Musta -saitista, mutta tässä alussa haluan luonnollisesti johdattaa teitä sivun pariin aina, kun jokin uusi osio saitilla valmistuu.

Huomenna sivuille on tulossa ensimmäinen haastattelu. Uusi Mustan suosittelemat tv-, radio-ohjelmat ja muut mediailmiöt ovat saaneet nostopaikkansa saitin oikeaan reunaan ja vasemmasta laidasta löytyy Pikkumusta sekä vastikään ensimmäisellä keskustelulla aloittanut
keskustelupalsta. Tutustukaa sovuihin kaikessa rauhassa ja laittakaa meille ihmeessä toiveita ja palautetta!

Ihmettelet ehkä oikean reunan kuvaa kauniista naisista. Tänään Tavastialla esiintyy mimmibändi The Wrecking Queens, joista tulette vielä kuulemaan — ja näkemään! Samalla keikalla myös Joensuu 1685. Tulkaa paikalle, mäkin meen!

Kuva: Popgram.fi