Menu

Pikkujoululahjoja

Nettikauppa Unkain tytöt ovat päättäneet lahjoa Kemikaalicocktailin lukijoita pikkujoululahjoilla. Joku teistä saa siis Lisen Organicsin ruusu-appelsiinikukka -kasvoveden, josta on tullut omakin suosikkini. Kuulostaa ärsyttävältä, mutta vannon, että tämä kahden ainesosan kasvovesi on parasta, mitä olen koskaan naamaani laittanut.

Arvonnassa halutaan huomioida myös perheen jälkikasvu, joten kasvoveden kanssa arvotaan ruotsalaisen Bellion ekotossut, jotka on valmistettu kasviparkitusta nahasta Ruotsissa. Nahka ei siis sisällä myrkyllisiä kemikaaleja ja materiaali on kompostoitavaa.

Arvonta on käynnissä vain viikonlopun ajan, maanantaiaamuna ei enää voi osallistua! Olet mukana kilpailussa vastaamalla kysymykseen: Miten ja millä torjut ja hoidat kausiflunssaa? Nyt ei siis puhuta sikainfluenssasta, vaan ihan tavallisesta, jokasyksyisestä räkätaudista. Hyväksi koetut vinkit siis jakoon, arpaonnea!