Menu

Muotia verkossa

Vihreät vaatteet -blogi löytyy Kempparin suositusblogien joukosta. Anniina Nurmen blogi on mainio tietopaketti kaikille ekologisesta muodista kiinnostuneille. Vaikka minäkin sivuan aiheita toisinaan, on Anniina pro!! Nainen on vaatetusalan ammattilainen ja omaa paljon kiinnostavaa tietoa ekomuodista, ja nostaa blogissaan esille kiinnostavia brändejä. Uusin postaus kertoo esimerkiksi ranskalaisista NU-ekofarkuista.

Anniinalla on myös ekomuotia myyvä nettikauppa, josta löytyy esimerkiksi kuvan Reilun kaupan puuvillainen t-paita.

Listatkaapa omia suosikkinettikauppojanne postaukseni perään, niin saadaan hyvät vinkit jakoon! …Ja tämän postauksen perään mielellään nimenomaan muotia myyvät nettikaupat, tehdään kosmetiikalle oma vastaava 🙂

Psst… Anniina voitti aikaisemmin syksyllä Joutsenmerkin järjestämän kestolaukku-kilpailun. Voittajakassi löytyy täältä. Hyvä Anniina!!