Menu

Mineraalimeikkinaama

Hmph, tätä postausta ei voinut tehdä ottamatta superlähiksiä omasta naamasta. Surimmassa osassa näytin kalalta tai kärpäseltä, mutta nämä nyt ehkä juuri kehtaa postata. Kuvassa siis konkretisointi käytössä olevista mineraalimeikeistä.

En käytä mineraalipuuterin alla meikkivoidetta tai edes testipakkauksessa saamaani pohjustuspuuteria. Olen ihan rehellisesti yllättynyt siitä, kuinka pieni määrä mineraalipuuteria tasoittaa ihon pienet ”virheet”.

Otin kuvat ikkunan ääressä, jotta saisin päivänvalossa mahdollisimman todellisuutta vastaavat fotot. Käytössäni olevalla mineraalimeikillä ihosta ei tule niinkään hohtavan kuulas, niin kuin esimerkiksi meikkivoiteen käytön myötä, vaan ennemminkin matta ja posliinimainen. Tosin: ominaisuus on kuulemma merkkikohtainen, eli kuulaampi lopputulos on hyvinkin mahdollinen muilla tuotteilla.

Kiitos muuten kaikille teille omista mineraalimeikkikommenteistanne, niitä on edellisen postaukseni perässä jo 50, hienoa! Jos joku siis vielä kaipaa brändisuosituksia ja muita käyttäjäkokemuksia, tsekkaa kommentit täältä. Minäkin toki palaan vielä aiheeseen, vasta reilun viikon kokeilu takana!

Psst… Kun kuvat aihetta kerran sivuavat, todettakoon, että syyskuun alussa luonnonkosmetiikalla värjäämä tukkalaitteeni on yhä kuin vastavärjätty. Tästäkin olen positiivisesti yllättynyt, sillä odotin värin muuttuvan harmahtavaksi nopeasti. Mutta niin ei käynytkään!


Mustalta näyttää. Katsotaan koska väri alkaa haalistua…