Menu

Findesign

Lupailin teille postausta viikonloppuisilta Muotimessuilta. Nyt Olotilasta löytyy blogaus, jossa esittelen messuilla toimineen Muotitehtaan sekä Suomen Pukutehtaan.

Suomen Pukutehdas tuli itselleni tutuksi elokuussa Finnish Catwalk -messuilla, kun huomasin brändin ständillä tämän ihanan, räätälöidyn jakun:

Lupailin teille silloin lisää tietoa jakun valmistajasta. Taisin tehdä enkat, kun jutun tekoon meni ”vain” kolme kuukautta 🙂

Suomen Pukutehdas kuuluu muuten Findesign-nimiseen pienyrittäjien verkostoon, josta haluan ehdottomasti kertoa Kempparissa siksi, että veikkaan joidenkin lukijoiden olevan potentiaalisia Findesign-yrittäjiä. Findesignin ideana on koota yhteen suomalaisia pienyrittäjiä, jotka valmistavat tuotteensa Suomessa, se on ehdoton verkostoon liittymisehto. Ideana on koota monta pientä toimijaa yhteen, helpottaen yksittäisten yrittäjien markkinointia ja toimimista Suomessa.

Findesign-verkostoon kuuluu myös Olotilankin blogauksessa mainittu Maarit Kalmakurki (kuvassa), jonka suunnitteleman, upean huovutetun villahuivin ostin itsellenikin.

Huovutettu villahuivi toimii sekä lämmikkeenä kaulassa että huppuna päässä. Kätevä asia olemassa, ja ihanaa, että tuote on suomalaista designia alusta loppuun. Arvostan! Tykkään etenkin Findesignin logosta:

Ihanaa, ettei Made in Finland ainakaan vielä ole kuolemassa sukupuuttoon!