Menu

Café Engelin lämmössä

Jos satut olemaan nälkäinen ja Helsingin keskustassa, suuntaapa askeleesi vaikka Café Engeliin. Helsingin tunnelmallisimman kahvilan feta-pinaatti -piiras on nimittäin maistamisen arvoinen.

En tosin ole ihan varma, auttaako kännykkäkameran kuva mielikuvan muodostamisessa, sillä piirakka ja salaatti eivät ehkä ole ihan edukseen tässä…

… Mutta maku oli mahtava! Tuo banaanin näköinen asia on muuten marinoitua munakoisoa ja piirakan kylkiäissalaatti olikin niin herkullinen, että olisin helposti voinut tilata pelkän salaattiannoksen. Bonuspisteet myös tuoreesta ananaksesta. Hinta oli about 10 euroa, joka on minusta täysin okei annoksen kokoon nähden. Myös ruokaseurani tilasi saman annoksen ja hehkutusta kuului myös pöydän toiselta puolelta. Noora ja Leyla antavat annokselle kiitettävän 🙂