Menu

Mineraalimeikkileikki

Mineraalimeikki-postaus on ollut tekeillä ikuisuuden. Syy on yksinkertainen: en ole saanut aikaiseksi ostaa niitä, koska en oikein ole tiennyt, mistä brändistä pitäisi aloittaa. Nyt onneksi yksi maahantuojista aktiivisesti lähetti minulle testereitä, joilla pääsin mineraalimeikkileikkien makuun.

Testailuni alkaa siis Essentia Naturale -merkkisillä tuotteilla, jota olen käyttänyt nyt pari päivää. Sain testattavakseni puuteria (+ pohjustuksen), poskipunaa ja luomiväriä.

Homma vaatii vähän treenaamista! Mineraalimeikit ovat irtopuuteria, siksi on varottava, ettei purkin sisältö levähdä käsiin. Minä tunaroin heti alussa, sotkien koko lavuaarin, mutta toinen kerta meni jo helpommin. Ideana siis on, että puuterijauhetta laitetaan pieni määrä purkin kanteen ja levitetään siitä kasvoille. Puuteri muuttuu ihon lämmön vaikutuksesta iholla ”kiinteäksi” ja on itseasiassa aika kivan näköinen iholla: luonnollinen, mutta silti peittävä.

Nyt testailen tuotteita pari viikkoa ja palaan aiheeseen, kunhan omaan jotain valaisevampaa sanottavaa mineraalikosmetiikasta.

Siskoni muuten suosii Lily Lolon mineraalimeikkejä ja Kempparissa on aikaisemmin esitelty sarja nimeltä Jane Iredale. Käytätkö sinä mineraalimeikkejä? Mitä brändejä? Laita vinkkisi muille lukijoille blogaukseni perään!