Menu

Kirjasuosituksia

Mahtavaa, ensi viikonloppuna on kirjamessut! Saavunkohan kotiin yhtä ison pinon kanssa kuin viimeksi? Vinkkinä muille messuille aikoville, että Olotilassa mainitsemani Tyylikkään köyhäilyn taito – kirjan kirjoittaja, kreivi Alexander von Schönburg vierailee messuilla lauantaina, ja häntä voi kuulla Aleksisi Kivi – lavalla klo 13:30. Varmasti yksi messujen kiinnostavimpia vieraita!

Kirjoista puheenollen: kaveripiirissäni on viime vuosina alettu lisääntyä, ja Skinny Bitch – kirjasta inspiroituneena olenkin kierrättänyt ystävilläni sarjan toista opusta Skinny Bitch: Bun in The Oven. Kirjasarja on hauska, vaikkakin toisinaan vähän liian rautalankatyyliin väännetty (koska se on kirjoitettu a-me-rik-ka-lai-sil-le), mutta hyvää ja ajatuksiaherättävää luettavaa silti, kelle tahansa. Tässä äänessä kirjasarjan kirjoittajat.

Haluan huomauttaa, että kirjasarja perustuu vegaanidieettiin, enkä itsekään ole vegaani. Minä en näe syytä esimerkiksi riistasta kieltäytymisessä. Mutta kukin syököön tavallaan. Olemme kaikki erilaisia ja se on ihan okei.

Skinny Bitch – kirjoissa paljon kiinnostavaa tietoa, reseptejä ja vinkkejä, joista voi omaksua omaan elämään ne, joista itse on kiinnostunut. Kirjasarjassa on parhaillaan neljä osaa: Skinny Bitch, Skinny Bitch in the Kitch, tässä blogauksessa esitelty Skinny Bitch Bun in the Oven sekä tänä vuonna julkaistu, miehille suunnattu Skinny Bastard. Selvitin, että opus maksaa Akateemisessa 13 euroa, joissakin nettikaupoissa hiukan vähemmän, mutta vain sen verran vähemmän, että taidanpa kipaista hakemaan kirjan Stockmannilta. Toivottavasti saamme kirjasta miehen arvion, pitää kysyä kotona…