Menu

Fashion Favourites Berlin

Keskustelin eilisissä Smoothiebaari-avajaisissa (postaus tulossa) Berliinistä ja huomasin, etten ole maininnut blogissani muutamaa Berliinin lempivaateputiikkiani. Toinen niistä on The Hunter.


The Hunter on minimalistisesti sisustettu, avara putiikki Prenzlauerbergin perällä, ja ellei sen olemassaolosta tiedä, ei sinne ihan helposti tule eksyttyä. Hunterin nurkilla ei ole muita samankaltaisia vaatekauppoja ja itsekin löysin mestan ihan vahingossa.

Hunter myy sekä naisten että miesten vaatteita, ja valikoimassa muutamaa lempibrändiäni, Rick Owensia ja House of Hollandia. Kävin aika monta kertaa sovittamassa House of Hollandin kuteita, esimerkiksi kukallista ja pilkullista, vesirajamittaista nakkimakkarankuori – minimekkoa, jonka kuitenkin jätin kauppaan, lähinnä hintalapun takia. Onneksi sovittaminen on ilmaista…

The Hunter on siis kalliinpuoleinen putiikki, mutta kaupan alessa kannattaa kydä! Esimerkiksi kesän -50% alesta löysin ihanan, jättikokoisen silkkihuivin, joka toimii parhaillaan kotona myös sisutusesineenä. The Hunter myy myös upeita kenkiä, esimerkiksi LD Tuttlea. Nämä ovat aika ihkut.
-kuva: I did fashion

Toinen tsekkaamisen arvoinen paikka on Mittessä sijaitseva Darklands. Putiikki myy miesten muotia, mutta melkein kaikista tuotteista on tarjolla pieniä kokoja, jotka sopivat mainiosti naisille.

-kuva: Darklands

Darklandsin vaatteita voi oikeastaan kuvailla helposti yhdellä sanalla: avantgarde. Kuteet ovat upeita ja kalliita. En ole ostanut mestasta mitään, mutta täälläkin kävin useaan otteeseen hakemassa inspiraatiota ja vinkkejä kirppisretkilleni. Uskallanpa muuten veikata, että Darklands kuuluu Mintun vakiorutiineihin Berliinissä…

Vieläkin on monta Berliini-aihetta plakkarissa, onneksi! Ripottelen teille niitä syksyn mittaan. Ne saavat luvan toimia valopilkkuina ja piristävinä kesämuistoina, kun ulkona on säkkipimeää. Aika kaivaa kirkasvalolamppu esille!