Menu

E621 – oireita

Natriumglutamaatista on puhuttu Kempparissa moneen otteeseen. Sain juuri kommentin lukijalta: ”E621 eli arominvahvenne eli natriumglutamaatti saattaa löytyä jostain tuootteesta myös nimellä HYDROLISOITU KASVIPROTEIINI”. Pyytäisin tällä etsintäkuulutuksellani kommentoijaa laittamaan minulle mailia! Voisitko siis arvon lukijani ottaa minuun yhteyttä osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com. Kiitos!

Teille kaikille yhteisesti: glutamaatti aiheuttaa joillekin päänsärkyä ja migreenikohtauksia. Luin eräältä keskustelupalstalta naisesta, joka pääsi eroon migreenistään lopettamalla sellaisten ruoka-aineiden syömisen, joissa on natriumglutamaattia. Minua kovasti kiinnostaa, onko teidän joukossanne tällaisia henkilöitä? Laukaiseeko glutamaatti sinulla migreenin tai saatko aineesta muita oireita? Laittaisitko kommentin postauksen perään?

… Tai jos haluat avata asiaa pidemmin, mailaa vaikka postia yläpuolen osoitteeseen! Kiitos kaikille avusta. Kerron pian mihin uteluni liittyy!