Menu

Tuoretta ja TUORETTA

Tämä on taas niitä aamuja, kun toivoisi, että ihmisellä olisi siru päässä, joka toimittaa tietokoneen asemaa, eikä tarvitsisi tapella tietoteknisten ongelmien kanssa. Työskentelen parhaillaan kolmella eri tietokoneella ja juuri tänään tökkii pahasti. Olen ihan varma, että jos YLE olisi MAC-ajassa, ei tällaisia vastoinkäymisiä olisi. Grr. Noh, saatte Olotila-postauksen luettavaksenne vähän myöhemmin – heti kun tekniikka sallii toimia. Kiva postaus tulossa!

Olin monen mielestä oikealla asialla soitttaessani Atrialle Fresh-mainontaan liittyen. Eilisellä kauppareissulla Fresh-ruoat näyttivät kaupan hyllyssä tältä:

Nami. On tosiaankin kiinnostavaa kuulla, minkälainen lause sähköpostiini tipahtaa, miten Atria sanan ”tuore” käsittää. Minä käsitän sen muuten jotakuinkin tällaisena:

Esittelin yhden lemppariravintolani, Silvopleen, eilen muutamalle ystävälle, jotka pitivät ruoasta kovasti. Ei ollenkaan pöllömpi homma, että uudesta työhuoneestani on vain lyhyt kävely ”Silppariin” lounaalle. Vaikka ruoka-annokseni hinnaksi tuleekin about se kymmenen euroa, syön mielummin välillä tällaista ja muina päivinä sitten halvemmin (itsetehtyjä eväitä siis), kuin yläpuolen muovitettua mössöä.

Veikkaan kenen tahansa teistä näkevän kuvista hyvin selkeästi, että alapuolen kuvan ruoka on yläpuolen kuvia terveellisempi vaihtoehto. Sen myös maistaa, voin sanoa.

Ihmettelen vaan, että jos Atrian safkoja kutsutaan tuoreiksi, mitä Silvopleen ruoka sitten on? Superfresh? Megafresh? Kuulostaa kodinkonemainonnalta.