Menu

Ruokaa tuulivoimalla

Kemikaalicocktailissa on etsitty hyviä salaattibaareja ja taas on löytynyt yksi! Forumin takaa löytyvä Kitch tarjoaa taivaallisia salaatteja! Ennen kuin näytän paikan herkkuannokset, kerrottakoon, että ravintolaa voi todellakin kutsua ekoraflaksi.


Vihreän langan jutussa ravintolasta kerrotaan näin: ”Käytimme jopa kierrätysmaaleja, eli värjäsimme uudelleen pilalle sävytettyjä maaleja”, kertoo ravintolan osakas Niklas Engblom, joka on myös Uudenmaankadulla sijaitsevan Café Bar 9:n osakas. Kierrätyslinjalla jatkettiin myös Kitchin sisustuksessa. Kumppaniksi saatiin helsinkiläinen Costo, joka suunnitteli ja teki valaisimet vanhoista polkupyörän vanteista sekä käytetyistä mainostekstiileistä”.

Mahtavaa! Erinomaista on myös, että ravintola käy tuulivoimalla, viinivalikoimassa on reiluja ja luomuvaihtoehtoja ja ruokien raaka-aineissa suositaan luomu- ja lähituotantoa mahdollisuuksien mukaan. Wohou!

Tämän lisäksi annokset maistuvat herkulliselta! Olen käynyt Kitchissä nyt kahdesti, tänään söin lohisalaatin.


Kanssaruokailijani ”Mama” kehui puolestaan kana-caesar-salaattia erinomaiseksi ja edelliskerralla kanssani ruokaillut ystäväni Jenni antoi peukun vuohenjuustosalaatille.

Myös testaamani artisokkasalaati oli ihana. Kitchin salaatteja voi todellakin suositella. Hinnat ovat kympin luokkaa.


Kitch löytyy Yrjön- ja Eerikinkadun kulmasta ja ruokalistalta löytyy salaattien lisäksi tapaksia, kakkuja ja keittojakin. Love it!