Menu

Luonnonkosmetiikkaa yrttipedillä

Olimme viime viikonloppuna ystävien luona maalla, ja pöydällä kuivumassa olleet yrtit kutsuivat kuvaamaan muutamaa tuotetta, joista kommentit tässä.

Kyselitte kokemuksiani kesällä Berliinistä ostetusta Biothermin EcoCert – dödöstä. Olen käyttänyt sitä nyt pari kuukautta ja etenkin ilmojen viiletessä dödö tuntuu pitävän hellepäiviä paremmin. Elokuussa oli tilanteita, joissa dödö tuntui pettäneen, mutta nyt en ole enää moneen viikkoon sellaista huomannut. Mainio syksy-/talvidödö siis. Kallishan se on, markettien parin euron Rexonoihin verrattuna, mutta aion ostaa sitä silti. Nipistetään sitten muualta.


Kuvassa keskellä on Weledan granaattiomena-uutuussarjan käsivoide, jota olen käyttänyt muutaman viikon ajan. Olen myös testauttanut tuotetta ystävilläni, ja oikeastaan kaikkien kommentti on sama: liian voimakas tuoksu. Olen itse samoilla linjoilla. Lisä ksi voide tuntuu jättävän kädet aavistuksen tahmeiksi. Sarjan suihkusaippua puolestaan on ihana, siinä voimakas tuoksu ei niinkään häiritse, mutta käsivoide saa mielestäni olla aika mieto ja hajuton.

Lisen Organicsin kasvovesi puolestaan vaan jatkaa voittokulkuaan. Kaksi ainesosaa sisältävä, Ruotsissa valmistettu luomukasvovesi kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Hmm… Onkohan Suomessa luonnonkosmetiikkabrändiä, jolla olisi potentiaalinen kasvovesikilpailija Lisenille? Pitääpä selvittää!