Menu

Lisen Organics

Toistan itseäni, mutta kyllä ne ruotsalaiset osaavat.

Olen käyttänyt kuukauden ajan Lisen Organicsin ruusu-appelsiininkukka – kasvovettä. Tuote on ihan mahtava! Arvatkaa miltä INCI kuulostaa? ”Ruusuvettä ja appelsiininkukkavettä”. That´s it.

Joku kyseli minulta kesällä, onko kasvovesi ylipäänsä edes tarpeellinen tuote? Jos käyttää minimaalisesti kosmetiikkaa, ei puhdistus-balansointi-kosteutus – osastollakaan varmasti tarvitse hifistellä, mutta jos pakkeloi naamaansa paljon ja joutuu siksi myös pesemään sitä vahvoilla aineilla, saattaa olla, että myös kasvovesi- jne. tuotteet ovat tärkeämmässä asemassa. Mutta tämä on maalaisjärkeilyä ja spekulointia! Ehkä joku kosmetologi voisi kommentoida postaukseni perään: onko kasvovesi oikeasti tarpeen?

Itse en paljon meikkaa, mutta olen tottunut käyttämään kasvovettä pesun jälkeen, ennen ihon kosteuttamista. Se on tapa, josta tietty voisi kokeilla päästä eroon, ihan vaan kokeilumielessä havaitakseen, onko kasvovesi todella olennaista vai ei. Oli miten oli, on ruusu-appelsiininkukka – nesteen tuoksu ja fiilis kasvoilla niin ihanan pehmeä, kukkea ja hellivä, että haluan suoda tämän luksuksen itselleni.

Sitäpaitsi: kesäiset näppyläongelmat ovat vihdoin takanapäin, mutta onko se Lisenin ansiota? Sitä en tiedä. Olen kuitenkin havainnut, että Lisen Organicsin kasvovesi ei ”kirvele” iholla sitä sekunnin sadasosaa, jonka monet luonnonkosmetiikkakamerkkien kasvovedet ihollani tekevät.
Lisen Organics on siis ruotsalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka on kehittänyt homeopaatti, herbalogi ja yrttiekspertti Lisen Sundgren. Tuotesarja on orgaaninen, mutta sertifikaattia ei ole haettu (syynä lienee sertifikaatin kallis hinta).

En tiedä myykö tuotteita Suomessa vielä kukaan muu Unkaita lukuunottamatta, sieltä siis ainakin Liseniä saa, kasvovesi maksaa reilun 12 euroa.

Psst… Aiheesta löytyy blogaus myös Go 4 it vol. 2 – blogista!