Menu

Budjettisunnuntai

Saan jatkuvasti palautetta, kuinka blogini vinkit eivät ole opiskelijoiden kukkaroille mahdollisia, mutta esimerkiksi tämä sunnuntai todistaa toisin. Katsokaas tätä:

1. Lehtiteline. Kävin Valtterilla ja löysin lehtitelineen kolmella eurolla.


2. Samaisella reissulla löysin pellavapaidan, jonka kaulus on aivan uskomaton! Se on kuin suoraan ystäväni Kustaan kynästä. Tämä tuunataan hihattomaksi, love it! Hinta: kaksi euroa.

3. Olen taas viettänyt sunnuntain omenahuuruissa. Omput eivät maksa paljon, ne ovat terveellisiä, herkullisia ja kauniita ja niistä voi tehdä vaikka mitä! Kuivaamisen ja hilloamisen lisäksi omppua voi myös viipaloida leivälle, ihan taivaallisen hyvää!

Tuunaisn muuten omppu-inkivääri – hilloni puolukalla, kuten kuvasta näkyy. Omena ja puolukka ovat aika klassinen parivaljakko, joten en minä tässä mitään mullistavaa ole keksinyt, mutta koska ostin eilen litran puolukoita (hinta 3 euroa) ja ne nyt sattuivat olemaan jääkaapissa, viskaisin pari desiä niitä hillon sekaan. Kannattaa kokeilla, omena-puolukka- hillo sopii vaikka puuroon ihan mainiosti!

Ja siitä opiskelijabudjetista: Itselläni meni blogauksen asioihin rahaa kahdeksan euroa, josta voisi nipistää kolme pois keräämällä puolukat itse. Ihan kohtuullisen hintaista siis ja melko varmasti myös opiskelijabudjetille sopivaa. Kivoja juttuja voi siis tehdä pienemmälläkin budjetilla, pitää vaan mennä sinne kirppareille ja metsään, kun vielä voi! Luonnonkosmetiikan hinnat ovat tietenkin asia erikseen, mutta vinkkejä sillekin sektorille on tulossa…

Nyt, aurinkoista sunnuntaita kaikille! Täydennän juuri D-vitamiinivarastojani (eli otan aurinkoa) ja luulen saaneeni jopa rusketusrajat!