Menu

Street fashion in Berlin

No niin, nyt alkaa kesäloma! Viimeinen blogaukseni löytyy Olotilasta ja aiheena on Berliinin katumuoti ja eilinen Wedding Dress #4 – katumuotinäytös, katso video ja gallerian kuvat! En tiedä oliko syynä auringonpistos (tai ehkä kultabaskerini häikäisi liikaa?), mutta valokuvaajat innostuivat kuvaamaan meitä ihan hassuina. Tosin, olihan se tietenkin hauskaa!

-kuva:Fashionfreax

Tiedoksi, että Sam on kuvannut monta Olotilan gallerioissa olevista stilleistä, joten kiitos siitä hänelle! Minun olisi ollut mahdotonta kuvata esimerkiksi muotinäytöksessä videota ja stillikuvia yhtäaikaa. Suututin muuten ison joukon muotibloggereita muotinäytöksessä änkemällä kamerani kanssa heidän eteensä, että sain teille edes jonkinlaista videokuvaa, mutta pakkohan se oli! Ehkä olen jo saanut anteeksi…

Ihanaa viikkoa sinne, nyt mie joogaan ja sitten syön sushia!