Menu

Vielä on Toiviainen!

Ne teistä, jotka aiotte äänestää Pasi Toiviaista kesäkuun eurovaaleissa, osoittakaa tukenne ja ladatkaa meikäläisen tapaan Facebook-kuvaksenne Pasi-logo! Logon sekä latausohjeet löydät Pasin nettisivuilta. Voit myös copy-pasteta kuvan tästä postauksesta. Helppoa kuin joku, joka on tosi helppoa.

Ja jos vielä ihmettelet, kuka hemmetti on Pasi, tsekkaa juuri avattu Vielä on Toiviainen! – blogi. Sieltä löydät paljon Pasiasiaa ja esimerkiksi Pasin reaktion Ari Vatasen ilmastonmuutosvähättelyyn:

Parhaillaan Saksassa dokumenttielokuvaa ohjaava eurovaaliehdokas, tiedetoimittaja Pasi Toiviainen on tyrmistynyt kuultuaan kilpakumppaninsa Ari Vatasen esittämistä ilmastoskeptisistä lausunnoista. ”Tiedän, että poliitikkojen kevyenpuoleiset kommentit mielellään unohdetaan nopeasti, mutta Vatasen viime viikkoisia väittämiä ei voi sivuuttaa ilman kritiikkiä. Ihmiskunnalla ei kerta kaikkiaan ole enää varaa valita päättäjiksi ainuttakaan ilmastokriisiä vähättelevää europarlamentaarikkoa. Ilmastokysymys on ratkaistava nyt valittavan parlamentin kaudella, tai on liian myöhäistä”, Toiviainen huomauttaa”.

Lue koko teksti, ”Kokoomuksen Ari Vatanen tietämätön ilmastokysymyksestä” Vielä on Toiviainen!-blogista.