Menu

Punaisten puukenkien kutsu

Jos joku asia symboloi kesää, ovat punaiset Swedish Hasbeens Slip in Super High´t aika lähellä. Ihan kuin kaksi mansikkaa! Korkeudestaan huolimatta kengät ovat mukavat jalassa ja parasta on, että ne on tehty Ruotsissa ja valmistusmateriaaleina ovat puu, nahka ja niitit. Ekokengät siis.Juuri avatun ekodesignia myyvän nettikauppa Unkain tytöt halusivat lahjoittaa yhden parin puukkareita Kemikaalicocktailin lukijoiden kesken arvottavaksi ja niinpä punaiset Hasbeensit voivat olla sinun parin päivän päästä! Kenkien koko on 38.

Osallistut arvontaan vastaamalla kysymykseen:
MITÄ RUOAN KEMIKAALIA NOORA KAMMOAA ENITEN?

Jos minun pitäisi valita yksi yksittäinen kemikaali, jota neuvoisin teitä ruokakaupassa välttelemään, olisi se tämä kyseinen E-koodi. Vastauksen keksiminen vaatii vähän blogini selaamista, mutta vinkkinä, että olen kirjoittanut kyseisestä aineesta moneen kertaan. Oikeinvastanneidenn kesken arvon siis puukkarit ja jos haluat tuplamahkut voittaa, laita kommenttisi yhteyteen linkki sivulle, jossa kerrot Hasbeens-kilpailusta omille lukijoillesi.

Arvonta alkaa NYT ja loppuu tiistaina klo 12:00. Viimeistään keskiviikkona laitan popot postiin uudelle omistajalleen. Nyt aamupalaa ja sitten mökille, hyvää arpaonnea kaverit!