Menu

Ensimmäinen "eurovaalivoitto"

Jehess!! Kuten tavoite olikin, voitti Pasi Toiviaisen video YLEn eurovaaliehdokas-videokilpailun. Kiitos kaikille teille, jotka äänestitte! Video näytetään huomenna YLEn vaalistartissa Ykkösellä klo 21:05.

Vinkki: TÄNÄÄN on mahdollista kuulla Pasia ja muitakin eurovaaliehdokkaita klo 17:30 alkaen WWFn järjestämässä Eurovaaliehdokkaiden ilmasto- ja energiapaneelissa, jonka Pasi vetää. Tule paikalle kuuntelemaan, mäkin menen!

Tilaisuus siis Helsingin yliopiston Porthania-rakennuksen (Yliopistonkatu 3) auditoriossa PIII klo 17:30–19:30.

Keskustelemassa ehdokkaat Satu Hassi (vihr), Heikki Kauppi (kok), Esa Härmälä (kesk), Nesrin Can (sdp) ja Jussi Saramo (vas).

Psst… Kahden edellisen postauksen YLE-painotteisuus on silkka sattumna, Kemppari on yhä sitoutumaton, ihan niin kuin Pasikin 🙂