Menu

12 hyvää syytä luomuun


Meikkis on luomun ystävä monesta syystä, niistä 12 löydät täältä. Mutta huomio: LAITA TIETOKONEESTA ÄÄNET POIS ENNEN KUIN KLIKKAAT ITSESI 12-SYYTÄ SIVUILLE!! Luomuralli on ihan kammottavan hirvittävä.

Asia sen sijaan on kohdallaan. Tiesitkö, että Suomesta saa jo yli 3000 eri luomutuotetta? Se on paremmin kuin 3, 30 tai 300. Toivotaan, että luomun suosio jatkaa nousuaan. Hitto, raahaan vaikka koko Berliinin elokuussa tänne, jotta saadaan lisää luomutuotteita kauppoihin. Mistä tulikin mieleeni, että yllätyin iloisesti huomatessani, että K-kaupoissa myydään laktoositonta luomujuustoa. Vaikken lehmänmaitojuustoa juuri syö, oli silti kiva huomata että vaihtoehtoja on.

Psst… Tänään ja huomenna elämä on yhtä juhlaa, kun eräs hyvin pieni saa nimen ja eräs 60 vuotta vanhempi viettää syntymäpäiväänsä. Olen siis tietokoneen sijasta näiden ihanien tyyppien seurassa, aurinkoista viikonloppua kaikille!