Menu

Kierrätystä design edellä

Viikonloppuna järjestetty Kierrätystehdas veti porukkaa aurinkoisesta säästä huolimatta – tai ehkää juuri sen vuoksi. Kiersin innoissani kojuja ja työpajoja: kierrätys ei ole enää opiskelijoiden, köyhien ja hippien juttu, vaan se on taidetta, käytännöllistä ja trendikästä. Eläköön lama!

Ehdottomasti parhaan annin tarjosi OutsaPopOutin ständi, joka oli yhtä inspiraatiota alusta loppuun! Tykkään Outin tavasta käyttää kierrätysnateriaaleja, koska suunnittelussa mennään design edellä. Vaikka Outi käyttääkin kierrätysmatskuja, ei niiden läsnäolo ole se tärkein pointti, design on! Se on juuri oikea tapa lanseerata tuunausmuotia, trashionia jne. Ihastuin etenkin Outin tekemiin pääasioihin.


Ylempi pääasia on lelujen kierrätystä parhaimmillaan. Alempi pääasia on tehty vanhoista kravateista. Outin oma, legoista tehty pääasia on naisen trademark ja lego-pantaa onkin saatavana useissa eri väreissä.


Sain myös hiplata aikaisemmin vain webin kautta ihailemaani vetoketju-asiaa. Jos jonain päivänä saan kutsun Linnaan, on vetoketju-asia ehdottomasti harkitsemisen arvoinen asuste.

”Tuhotut” Maripaidat ovat myös Outille ominaista designia. Fanitan! Alapuolen vanhoista verhoista verhoista tehty mekko on myös upea. Sopiva vaikka syysmorsiamelle tai sinne Linnanjuhliin!


Lisää Kierrätystehdas-kuvia tulossa hiukan myöhemmin. Luvassa mm. vaatteista tärkättyjä valaisimia.