Menu

Ilmastointiteippi on ystävä

Kun aikoinaan liityin bändiin, tajusin nopeasti ”jeesusteipin” funktion. Ilmastointiteippi on muusikolle korvaamattoman tärkeä: sillä voi fiksata, vahvistaa, korjata tai vaan koristaa mitä tahansa – katu-uskottavasti – ja se on erittäin käyttäjäystävällinen teippi (lähtee irti asioista, joihin se tarraa kiinni, eikä mene heti käyttökelvottomaski rutuksi). Treenikämpän lisäksi, jeesusteippi toimii myös kotioloissa erinomaisesti.

Keittiön jakkara on ärsyttänyt minua jo pidemmän aikaa. Punertava puu ei sopinut sisustukseemme ollenkaan. Niinpä kaivoin kaapista rullan jeesusteippiä ja vetelin jakkaran uuteen uskoon. Vanha palli on kuin uusi! Köökin värimaailma yhtenäistyi 10 minuutissa huomattavasti ja sai bonuksena ripauksen rock-uskottavuutta.

Kammojakkara ennen pimppausta…


Ex-kammo pimppauksen jälkeen…


Ilmastointiteippi ei sinällään ole ekoteko tietenkään, mutta jos teippaamalla vanhan voi ehkäistä uuden ostamista, on se tietty hyvä juttu. Olen vaan aina ihmetellyt miksi kaupan on tasan mustaa ja hopeanharmaata jeesusta? Olisin bändiaikoina mieluusti teipannut oman mikkiständini kaikilla mahdollisilla väreillä. Mutta tietty se on niin, että harmaassa maassa on harmaata teippiä. Thaimaassa nimittäin jeesusta saa kaikissa sateenkaaren väreissä!


Tämä nyt menee vähän muusikkoläpäksi, mutta kelatkaa: Fender-merkkistä ilmastointiteippiä?! Ihan mahtavaa. Arvatkaa vaan mitä muusikkofrendit saivat tuliaisiksi… Ostin leveiden perusteippien lisäksi myös kapeita, joilla olen pimpannut esimerkiksi tietokoneeni. Kuinka pienestä asiasta ihminen voikaan saada kiksejä.