Menu

Ystävänpäiväbooli

Hei tänään on vuoden vaaleanpunaisin päivä! Ja ystävänpäivän bileissä kuuluu olla punaista boolia. Mä tosin tein oman boolini jo viikko sitten synttäreillä, mutta sopii se tähän lauantaihin ihan yhtä hyvin. Tuntuu tosina oudolta kirjoittaa boolista aamulla klo 9…

Olen hiukan kaavoihin kangistunut, sillä olen tehnyt boolia samalla reseptillä vuosia. Kotiboolia ei tosin tule nautittua kuin maksimissaan pari kertaa vuodessa, joten sikäli lempireseptiin ei ihan helposti kyllästy.


Nooran herkkuboolia varten tarvitset seuraavaa:

  • viinaa
  • karpalo-/rypälemehua
  • Russian Schweppesiä
  • tuoretta minttua
  • jäisiä vadelmia
  • sitruunanviipaleita

Miksaa nesteet ja heitä loput pinnalle koristeeksi. Sekaan jääpaloja ja avot! Helpompaa ei juuri ole olemassa. Tarkkoja määriä en osaa antaa, koska en ole koskaan tehnyt boolia mittoja avuksi käyttäen, fiilispohjalta vaan! Loppuillasta boolista saattaa tosin tulla aika tujua – muista lantraus!

Lisäsimme lauantaiseen booliin vielä Cassista (mustaherukkalikööriä), mutta ehkä se tekee boolin tarpeettoman makeaksi. Koklaa siis ilman ensin, ja pimppaa boolia sitten maun mukaan.

Ja jos nyt sattuu lauantain kunniaksi janottamaan tai on bileistä tiedossa, muita alkoholipitoisia blogauksiani löydät alta:

Ihanaa ystvänäpäivää kaikille Kempparin kavereille, tykkään teistä ihan hirveesti!