Menu

Bliss Lau

Suunnitellessani hääpukuani Tiian kanssa löysin mahtavan brändin nimeltä Bliss Lau. Olin jo unohtanut sivuston, kunnes suosikkeja siivotessani löysin sen favoriteseista. Bliss Lau tekee vartalo- ja kenkäkoruja.


Samaa hommaa voi harrastaa pitkillä nahkaremmeillä. Hirtin oman ACNE-paitani pitkällä vyöllä Hki10 pikkujouluihin. En tiedä oliko hyvä vai huono asia, että Minttu Vesala tuli utelemaan ”mitä sulla oikein on päälläs?” Minttu on sentään the tyyli.

Kuva ei ole kovin edustava, mutta ahtaassa hississä ei parempaa saa. En ole muutenkaan varsinaisesti omakuvien mestari, mutta ehkä saatte kuitenkin osviittaa siitä, miten itsensä voi köytellä, jos kaipaa jotain extraa pimppaamaan muuten ehkä tylsähköä asukokonaisuutta. Kuvan paita on muuten oikeasti valkoinen, ei kusenkeltainen. Ja tämä nimenomainen vaate on garderoobini ainoa valkoinen asia (hääpukuni lisäksi). Olipas tärkeä huomio.

Psst… Tulossa hunaja-asiaa. Ostapa ensi kerralla kauppareissulla luomuhunajaa, tai katsasta ainakin hinta. Nyt jos koskaan kandee tappa flunssa alkuunsa (hunajaa+valkosipulia), liikkeellä on ”tappajatautia” joka kaataa sänkyyn viikoiksi. Sitähän me emme halua!