Menu

Testerit kunniaan

Kun etsii itselleen sopivinta luonnonkosmetiikkaa (tai tavanomaista) kannattaa muistaa testerien olemassaolo. Ja tarkoitan nyt nimenomaan sellaisia testereitä, jotka saa kaupasta mukaansa. Olen vasta tänä syksynnä hoksannut, että luonnonkosmetiikkaan kannattaa tutustua nimenomaan testerein, joita saa melkein aina kun vaan osaa kysyä niiden perään.


Sain kauneus- ja terveysmessuilta mukaani monia testereitä ja niiden avulla olenkin löytänyt tieni Laveran rasvojen pariin. Huomasin kuukauden ajan testereitä käytettyäni, että Laveran Faces-sarjan rasvat sopivat iholleni mainiosti ja nyt odotankin, että nykyinen rasvaputeli loppuu ja sitten ostan Laveraa. Mahtava juttu! Rasvat tuoksuvat lisäksi aivan i-ha-nal-le!! Toivitaan, että rasva tuntuu kuukausien päästä yhtä hyvältä kuin nyt kuukauden testailun jälkeen. Dr. Hauschkan kanssahan kävi vähän huonosti. Kaikki ei vaan sovi kaikille, edes hippikosmetiikassa.


Testerit ovat erinomaisia myös matkustaessa. Suuntaan viikonlopuksi Turun ja Salon suuntaan superkevein kantamuksin ja osasyynä kevyeen laukkuuni on minimaalinen kosmetiikka-arsenaali. Kuvassa minikokoiset rasva, kuorinta, pesu- ja meikkivoide. Ainoastaan kasvovesi täytyy nyysiä siskolta. Kätsyä.

Olen myös päättänyt ostaa ensimmäistä kertaa meikkivoiteen luonnonkosmetiikkasarjan valikoimasta, mutta vielä ei ole tärpännyt. Hain Ekolosta Laveran meikkivoidetesterin (kuvassa keskellä) ja täytyy sanoa, että vaikka sävyt ovatkin ihonväriini sopivia, niin tuote näyttää omalla ihollani jauhoiselta. Ainakaan minulle Laveran meikkivoide ei sovi, vaikka rasvat ovatkin mainioita. Pitää hakea myös Dr. Hauschkan meikkivoiteesta testeri, jospa se olisi parempi. Toivotaan.

Testereitä kandee siis kysyä – etenkin jos on lähdössä matkalle! Ihanaa päästä pitkästä aikaa Turkuun. Varsinais-Suomi on sentään meikäläisen synnyinseutua. Etenkin murre laittaa hymyilyttämään. Oha se ny hianoo ku porukka puhuu vähä eri taval ku tääl Hesas. Mää rakastan Turkkuu nii pal ettei mittä järkke. Aijai.