Menu

Silmänruokaa

Ilta on kulunut moodboardin parissa, stailausjuttuja siis. En kyllä tiedä miten voisin stailata ammatikseni kun sekoan vaatekappaleisiin tällä tasolla. Onneksi näihin ei ole varaa.

Tosin, järkeväähän on tuunata, pimpata ja muokata itse, ei tuhlata omaisuuksia kuteisiin. Yläpuolen mekkoja voi tosin olla vaikea räätälöidä kasaan itse (ai miten niin?), mutta alapuolen tapaus on jo helpompi! Ehkä käyn ostamassa kirpparilta pari isoa untuvatäkkiä ja ompelen ne jättiläishameeksi. Muhkeaa ja ihanaa!


En pannut muistiin mistä bongasin yläpuolen kuvat. Toivottavasti en saa tekijänoikeussyytteitä niskaani. Alapuolen kuva inspiroi myös. Takki on ihku.


Huomenna luvassa ympäristöasiaa, jota imin kuin sieni WWFn iltapäiväisessa Green Office-verkostotapaamisessa. WWF julkaisi tänään paperioppaan, joka kertoo kuinka yritykset voivat olla vastuullisempia paperin käytössään. FSC-sertifikaatti-infoa ja sen sellaista siis tulossa.