Menu

Numb Love

Laatu, käytännöllisyys ja tässä tapauksessa myös leikkaus on kaiken a ja o. Niin se vaan menee. Tämän tietää Design House Stockholm:

”Älä tee mitään ellei se ole sekä tarpeellinen että käytettävä; mutta jos se on sekä tarpeellinen että käytettävä, älä epäröi tehdä siitä kaunista”. Ni-men-o-maan! Tämä on about koko elämäni ohjenuora. Kaiken voi tehdä kauniisti.

Kotikaupunkini Salo jaksaa yllättää. On hämmentävää, että pieni putiikki nimeltä Grado myy ainoana Suomessa Design House Stockholmin mallistoa. Vaatemallisto lanseerattiin myyntiin Suomen ELLEn avuin ja kuteita onkin kuulemma tilailtu Gradosta jo ympäri Suomen.


Kuvan neuletakki on luokkaa mitä-ottaisin-mukaan-autiolle-saarelle. TAI cocktail-kutsuille TAI aamulla päälle, kun mitään muita vaatteita ei vaan tarvita TAI viileään kesäiltaan mekon kaveriksi TAI… Mihin vaan! Neuletakkia voi käyttää omasta luovuudesta riippuen varmaan 30 eri tavalla.

”Ajattomuus, laatu ja monikäyttöisyys ovat ekologisen pukeutumisen avainsanoja. Kekseliäästä muotoilustaan tunnetun Design House Stockholm haastaa kertakäyttökulttuuria laajentamalla vaatemallistoaan.

Anne Bonnevierin Numb-vaatteiden yksinkertaiset leikkaukset ovat saaneet innoituksen arkkitehtuurista. Mallit mahdollistavat sen, että voit pukea ne haluamallasi tavalla mielen ja tilaisuuden mukaan. Joko laskostamalla vaatteen päällesi huolellisesti tai verhoamalla vartalosi rennosti. Muunneltavuutensa ansiosta vaatteet sopivat oivallisesti matkaajalle. Ajattomuuden takaa myös kaikkien kahdentoista vaatteen väri – tyylikäs musta.”

ELLE

Mitäpä tuohon lisäämään, paitsi että neuletakki maksaa 300 euroa. Toisaalta, käyttäisin sitä noin..joka päivä. Eli siihen verrattuna, että ostaisin 10 halvempaa neuletakkia, olisi varmaan fiksua ostaa yksi hyvä. Mutta kallis se on. Ja ihana. Joulupukki?