Menu

Ihana influenssa

En varmaan pysyisi käynnissä ilman influenssoja. Sana ei tässä asiayhteydessä viittaa sairauteen, vaan sanaan influence. Eräs huumorimies-ystäväni totesi vastikään ”se tyypi on ihan sairas influenssa, tosi inspiroiva” ja mielestäni sana toimiikin mainiosti, kun puhutaan luovasta, rohkeasta ja omanlaisestaan ihmisestä, joka toiminnallaan innostaa muitakin ja tekee just mitä haluaa. Vietin eilisen päivän kahden ihanan influenssan kanssa ja kaveripiirissä on heitä paljon enemmänkin!

Toimittaja Anna-Kaari Hakkarainen kirjoittaa uusimmassa Olivia-lehdessä: Monet trendit ja mieleenpainuvat tyylit syntyvät, kun jokin mauttomaksi mielletty asia syleillään hyvän maun puolelle, yhdistetään uudella tavalla. Sinkkuelämää-Carrien tyyli on tästä hyvä esimerkki”. Hakkarainen jatkaa myöhemmin tekstissä: ”Vaikka kuinka tungin jalkaan biker-bootseja ja ranteisiin niittejä, näytin paidassa tutunsa unohtaneelta aikuisbaletin tanssijalta…Tajusin, että on parempi olla rohkeasti sitä mitä on”.

Naulan kantaan! Influenssoja ovat juuri ne ihmiset, jotka tekevät asiat omalla tavallaan, välittämättä siitä, mikä on korrektia, mikä on muiden mielestä hot, virallisesti in tai mitä muut ajattelevat. Kunnioitan valtavasti hekilöitä, jotka ovat rohkeita omassa jutussaan ja tiedän, että he innostavat monia teistäkin. Siksi tuon heidät tänne!

Ensimmäisinä influenssoina pääsette piakkoin lukemaan mm. toimittaja Heli Roihaa, muusikko Iisa Pykäriä ja fashionista Liisa Jokista. Ja heidän jälkeensä monia muita kiinnostavia tyyppejä!

Eräs ystäväni – erittäin vahva influenssa – vinkkasi minulle muuten aivan mahtavasta ruokablogista. Kokar hela dagen on sen nimi ja blogia kirjoittaa Kaisa. Kaisa on aikaisemmin askarrellut ystävilleen lahjoiksi reseptikirjoja – superkokkaaja kun on – ja nyt reseptit ovat vihdoinkin netissä! Uusin postaus superruokaa kannattaa opiskella huolella… Ja koska tiedän blogin taustoja, voin sanoa, että tästä tulee meikäläisen ehdoton lemppari!
Psst… Sulka-koru on lempiblogistani. Kingdom Of Style on superinfluenssa!
Psst2.. Ja ei, en tarkoita sanaa influenssi vaan influenssa – se on nääs huumoria se.