Menu

Ääooäm

Edellisen postauksen jälkeen tuntuu tyhmältä kirjoittaa mistään vähäpätöisemmästä, mutta niin nyt vaan on tehtävä.

Perjantaina vietetään Älä osta mitään-päivää, joka ei tietenkään ole mitenkään vähäpätöistä! Mietin vaan, että reagoivatkohan ihmiset mitenkään tällaisiin teemapäiviin? Olisi kiinnostavaa tietää, kuinka moni ei huomenna osta mitään ja panttaa ostamista lauantaille…

”Tämän vuoden ÄOM-teemana on avoin kaupunkitila, joka kiteytyy sloganiin ”Pääsy sallittu!”. Kampanja kysyy, onko kaupungissa tilaa niillekin, joilla ei ole ostovoimaa tai –halua.
Kaupunkitilasta valtaosa on kaupallisessa käytössä, kuten liiketiloina tai mainospaikkoina. Vaikka palveluiden, kuten lämpimän kahvilatuokion ostaminen tapaamishetkeksi on sinänsä ekologista, vaatii se rahan käyttöä”.

Iltaa ennen Älä osta mitään-päivää on hyvä mennä Hki 10n pikkujouluihin, jossa koko putiikki on -20%. Yritän keskittyä glögiin ja second hand-puoleen. Ja ehkä pariin Chloen asiaan. Siis mä aion vaan katsella. Yritän.