Menu

Eco Couture

Eettinen muoti tekee isoa tuloaan. Alapuolen kuvat ovat Velvet Leaf-nimisen brändin uusimmasta mallistosta ja pakkohan tässä on ihan hihkua – olen aivan innoissani! Katso ehdottomasti myös malliston muut kuvat, mahtavia.


On tainnut Ihmemaan Liisa eksyä keskelle talvimaisemaa. Taskukello seikkailee mallistossa useassa kuvassa, mutta kani on jäänyt johonkin… Myös ihana Maggie Gyllenhaal todistaa, että vihreä muoti voi olla ihan yhtä chic kuin mikä tahansa muu:


Maggiella on yllään The Battalionin Amber. Helma laskeutuu kauniisti ja lookin saa asusteita vaihtelemalla helposti juhlavasta arkiseksi. I love! The Battalion on juuri nyt superhip ja brändin vaatteita on nähty muun muassa uudestaan henkiin herätetyssä Beverly Hills 90210-sarjassa (onkohan Dylan yhä kuvioissa?). Battalionilla on webbisaitin lisäksi oma ekologisen muodin blogi täällä ja brändiä myy netissä muun muassa verkkokauppa Nimli, joka muuten myy monia muitakin ekologisia merkkejä!


Yläpuolen kuvat ovat niinikään Velvet Leafin käsialaa, kesä 2008. En voinut olla lisäämättä niitä postaukseeni, olen ihan rakastunut Velvet Leafin mekkoihin ja stailaukseen. Edellisten brändien lisäksi Los Angelesin muotiviikoilta esiteltiin myös pari muuta kiinnostaa eko-brändiä. Tsekkaa Brigid Catiis ja Popomomo.