Menu

Syysdieetin menyy osa 1

Sokeriton-vehnätön-hiivaton-lehmänmidoton kuukaueni on innostanut muutamia teistäkin mukaan ja siksi ajattelin helpottaa ruoanlaittoanne hitusen. Esimerkkinä eilinen menyy:

Aamupala: Kaurapuuroa, jossa punaisia viinimarjoja, bananaia, rusinaa, hunajaa. Lisäksi vihreää teetä ja Molkosania. Muutama kuivattu luumu.

Lounas: Savustettua lohta ja salaattia.

Välipala: Oman puun luumuja, pari omenaa, vihreää teetä ja Sunitan sesam-patukka.

Illalla: Omaa mysliä, punaisia viinimarjoja ja kauramaitoa. Vihreää teetä sekä muutama kuivattu taateli ja omia kuivattuja omenalastuja – nam!

Iltapala: Kookos-kasviskeittoa (resepti tulee perästä!) höystettynä vuohenjuustolla ja tuoreella basilikalla. Vihreää teetä.

Edellisten lisäksi juon päivittäin vähintään litran vettä – iho ja keho tarvitsevat vettä pari litraa päivittäin, muistakaa siis juoda. Osa ruoista on jo Kempparissa resepteinä ja kasviskeiton lisään tänne lähipäivinä. S teki niin herkullisen sosekeiton, että se on ihan pakko jakaa teillekin!

Arvatkaa mikä tällaisessa ruokavaliossa on parasta? Saa syödä niin paljon kuin napa vetää, eikä tarvitse laskea yhtäkään kaloria! Jos malttaa olla kuukauden tällä dieetillä, saa hyvän kropan ja virkeän mielen kaupan päälle – ilman että lisää kuntosalitreenikertoja tai ostaa kalliita naamarasvoja. Trust me. Ja herkuistahan ei tarvitse kieltäytyä, herkut ovat vaan eri herkkuja kuin aikaisemmin. Reseptejä tulossa.