Menu

Ekoego

Ekoegosta en ole tainnut aikaisemmin mainita! Kyseessä on luomukasvohoitola, joka sijaitsee Helsingin ytimessä, Kaisaniemenkadulla. Olen käynyt pari kertaa Ekoegossa sen sijaitessa vielä Töölössä ja olin palveluun ja hoitoon tyytyväinen. Muistan kuinka ihanalle kaikki tuotteet tuoksuivat!

Ekoegossa järjestetään usein erilaisia kursseja ja luentoja, joista tiedon saa kuukausittaisella asiakaskirjeellä. Syyskuun egokirjeessä suositellaan mangokookosvartalokäsittelyä sekä luomukauranaamiota. Miksen jo ole käynyt?! Kauraa on perinteisesti käytetty ihonhoidossa rauhoittamaan ärtynyttä ja herkkää ihoa sekä edistämään ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Tunnin hoito maksaa 75 euroa.
En oikein tiedä, että olenko vaan tosi mummonmarkka-aikainen, vai onko muista 75 euroa kasvohoidosta paljon? Mutta toisaalta, se on henkilökohtaista palvelua, tässä tapauksessa vielä luomua ja lisäksi rentouttavaa, että ehkä hinta on ihan sopiva. Suosittelen egolaisia, palvelu on hyvää.