Menu

We can do it!

Pakko hehkuttaa teitä kaikkia vatsaongelman kanssa painivia kanssasiskoja! Ihana kuulla, että Kemikaalicocktailista on ollut apua taistelussa epämääräisiä vatsanturpoamisia vastaan. You can do it! Mitä enemmän suosimme puhdasta ruokaa, sitä helpompi on pitää itsensä terveenä.

Kommenteistanne paljastuu raaka tosiasia: monella meistä on vaivoja, jotka jokapäiväinen ruokamme aiheuttaa. Se on vakava asia ja toivon todella, että seurausten hoitamisen sijaan mentäisiin syihin, siihen miksi näitä oireita esiintyy. On mentävä asioiden ytimeen ja päästävä jyvälle oireiden aiheuttajasta, sen sijaan että määrätään vaan uutta lääkettä edellisen perään.

Tässä teille kaikille mutainen suuukko, tai siis savisuukko. Ehkä arvaatte mistä on tulossa postaus… Kuvassa on savinaamio, jonka savi on kaivettu omasta maasta!

Ihanaa viikonloppua kaikille (ja tsemiä vatsaongelmaisille!) 🙂
– Noora