Menu

Monsanto my love

Minulta tiedusteltiin miksen ole maininnut keskiviikkona Ykköseltä tullutta Monsanto-dokkaria vielä Kemikaalicocktailissa. En ole yksinkertaisesti ehtinyt katsoa sitä. Priorisoin keskiviikkoiltana ystävät ja joogan tv:n edelle, sillä ohjelma tulee onneksi uusintana!

Te muut, jotka missasitte Ulkolinja:Monsanto – outoa agrobisnestä, tsekatkaa se ensi maanantaina 25.8. klo 23:25.
Näin perjantain hyvien fiilisten kunniaksi en haluaisi mennä tarkemmin tähän ihanaiseen lafkaan. Kuulette Monsantosta varmasti kun saan taas kunnon kirjoitusvaihteen päälle.
Ei..pakkohan tässä nyt on kirjoittaa – lyhyesti. Kuinka vihaankaan tätä p***n yritystä, joka on suunnitellut patentoivansa jopa porsaan. Vaatii oikeasti aika paljon pokkaa edes yrittää patentoida eläintä itselleen. Eläintä, joka ei ole koeputkessa kasvatettu, uusi eksoottinen elikko, vaan sika. Voisinpa itse patentoida kaikki maailman koirankakat. Tiedän nimittäin paikan johon ne voisi postittaa. Idiootit. Muistelen, että Monsanto sai jollain kierolla ilveellä patentoitua itselleen esimerkiksi tuhansia vuosia Intiassa kasvaneen puulajikkeen (jonka nimeä en muista) samaan tyyliin, kuin että Monsanto nyt vaan tulisi tänne Suomeen patentoimaan koivun itselleen. Intialaiset kuitenkin saivat – luojan kiitos – oikeuden maansa puuhunsa. Veikkaan, että maanantain uusinnan jälkeen tänne ilmestyy pari Monsanton innoittamaa blogausta – luvassa kun varmaan on takuuvarmaa pahaa oloa tuottavaa monsantokamaa.