Menu

ICA loves ECO

En linkitä edellisiin teksteihin, mutta iedätte blogissani esiintyneen hehkutusta ruotsalaisten ikuisesta aikaansa edellä olemisesta. Itseasiassa ruotsalaiset tai kukaan ei ole aikaansa edellä, vaan ajassa. Toiset ovat ajassa ja ne toiset ovat ajasta jäljessä, Kunkun tuottajaa lainatakseni. Olen samaa mieltä.

Ruotsalaisten K-kauppa, ICA on ajassa. ICAlla on oma ekologinen tuoteperhe, josta löytyy esimerkiksi juustoa, kahvia, mehua, keksejä, kaakaota, hilloa, croisantteja, mysliä, turskaa (?!) jne. Tuoteperhe on nimeltään ICA I love eco. Olisipa meidänkin K- tai S-kaupoissa sama juttu. Meillä on jo Pirkka, Rainbow ja mitäniitänyton, mutta jos vaikkapa K-ketjulla olisikin oma K-eko yms. Haluan! Itseasiassa… S-ryhmälle pitäisi kyllä saada mielummin S-eko, koska se äännettäisiin seko. Onpas hauskaa. Haluan ostaa eettisiä seko-ruokia.